Herstel van ruitschade en reparatie van caravans in Koudekerke

Contact opnemen

Caravan of autoruit kapot? Ook dan lost Autoschade Bosselaar uit Koudekerke het voor je op. We verzorgen bovendien ook het graveren van je kenteken in je autoruiten.

Caravanreparatie 

Ongeval gehad? Wij zorgen ervoor dat uw kampeerwagen volledig wordt hersteld. Autoschade Bosselaar beschikt namelijk over speciale technieken om caravans en campers te herstellen. 


Met de CaravanRepair® methode wordt schade aan caravan- en camperwanden snel en onzichtbaar hersteld. Dit doen we door het profiel van de caravanwand eerst te kopiëren. De mal die we hierdoor verkrijgen wordt over het beschadigde deel van de wand geplaatst, waarna een speciaal voor deze methode ontwikkeld vulmiddel geïnjecteerd wordt. Na uitharding is de caravanschade volledig onzichtbaar hersteld.


Op alle door ons uitgevoerde caravanwandreparaties heeft u bovendien levenslange garantie. Autoschade Bosselaar is lid van de CaravanRepair Group.

Ruitschade

Losse steentjes op de weg kunnen je autoruit beschadigen.
Hoewel zo’n sterretje vervelend is, is het vooral belangrijk om de beschadiging snel te herstellen. Dit voorkomt namelijk dat de hele ruit moet worden vervangen. Bosselaar kan kleine beschadigingen bijna onzichtbaar wegwerken met reparatiehars.


Autoschade Bosselaar werkt samen met Glasstech om u het beste resultaat te geven. Bekijk hun site om kennis te maken!

Kenteken graveren

Heb je een nieuwe auto en is het kenteken nog niet in de ruiten gegraveerd? Bij ons kun je het kenteken in jouw autoruiten laten graveren. Voor een dief is het dan een stuk minder aantrekkelijk om je auto te stelen. Als jouw kenteken op verschillende plekken op de auto staat, is het voor politie en justitie namelijk makkelijker om jouw auto terug te vinden als deze is gestolen.


Door sommige verzekeringsmaatschappijen wordt het graveren volledig vergoed. Mocht dit niet in je polis zijn opgenomen, betaal je hiervoor € 18,50.

Telefoon icoon

Vragen over onze diensten?
Neem contact op via 0118 - 55 12 18 

Contact