Auto's en meubels spuiten bij Bosselaar in Koudekerke

Contact opnemen

Autoschade Bosselaar herstelt niet alleen schades, maar heeft ook een volwaardige spuiterij. We spuiten hoogwaardige lakken op auto's, maar ook op allerlei andere producten. Zo geven we bijvoorbeeld keukens, radiatoren, deuren, kunststoffen en muziekinstrumenten met spuitwerk een compleet nieuwe look. Meubels kunnen we naast lakken bovendien ook beitsen.

Professioneel spuitwerk

Doffe of beschadigde lak? Een poetsbeurt is soms niet meer afdoende om je auto weer te laten glimmen. Soms komt dit door invloeden van weer of verkeer, soms door een aanrijding, maar wat de reden van de beschadigde laklaag ook is, spuitwerk laat je natuurlijk bij voorkeur over aan experts. 


Bij Autoschade Bosselaar ben je verzekerd van hoogwaardig spuitwerk en een resultaat waarmee je weer voor de dag kunt komen. In sommige gevallen volstaat spotrepair, bij kleine beschadigde plekken. In andere gevallen zullen we het hele onderdeel, zoals de deur of motorkap, of zelfs de volledige auto voor je spuiten. Kleurverschil zullen we hoe dan ook te allen tijde voorkomen.

Ook allerhande andere producten en materialen kunnen we van een nieuwe laklaag voorzien. Hierdoor kun je het in- en exterieur van zowel je woning als je kantoor- of horecapand in één klap een compleet nieuwe look geven.

Neem contact op

Spuiten en lakken van meubels, muziekinstrumenten en meer

Bosselaar te Koudekerke is ook gespecialiseerd in het spuiten en lakken van meubels en andere voorwerpen zoals muziekinstrumenten, radiatoren en kozijnen.  Met onze unieke spuittechnieken zorgen we voor een compleet nieuwe look!


We gaan secuur te werk en zorgen ervoor dat we te allen tijde goed overleggen met de eigenaar wat zijn of haar wensen zijn. 

U kunt er dus op rekenen dat uw meubelstuk, instrument of andere bijzondere voorwerp nauwkeurig behandeld wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende voorwerpen, weten we als geen ander hoe we met diverse materialen het mooiste resultaat bereiken. Diverse instrumentmakers van nationale en internationale artiesten hebben dan ook al hun weg naar Bosselaar weten te vinden, o.a. voor instrumenten voor Brian May (Queen), Bløf, Racoon en Marco Borsato.


Hoewel lakken bij loofhoutsoorten het gemakkelijkst gaat, kunnen we in principe alle houtsoorten onder handen nemen. Het is wel belangrijk dat het vooraf goed glad geschuurd en stof- en vetvrij gemaakt wordt. Dit maakt bij ons deel uit van de behandeling, zowel bij het spuiten als het lakken.


Benieuwd hoe wij jouw meubels, muziekinstrumenten of andere bijzondere voorwerpen beter uit de verf kunnen laten komen? 

Neem contact op voor onze spuit- en lakmogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden
telefoon icoon

Bel 0118 - 55 12 18 voor spuit- en beitswerk met het mooiste resultaat

Contact